Viktig info før innmelding

Dette MÅ du vite før du melder deg inn!

 

Fighters Lab blir Grip (www.gripgym.no)

Samtidig flytter vi og utvider tilbudet betydelig fra og med 1. mars.

 

Ved innmelding nå betaler du kun innmeldingsavgiften på 299 frem til vi flytter. Det betyr at du trener gratis frem til vi åpner i nye lokaler 1. mars. I tillegg får du redusert pris på medlemskap hvis du melder deg inn allerede nå.

 

Vi har laget en FAQ for å svare på de mest vanlige spørsmålene angående innmelding nå og frem til vi er ferdig med å flytte.

 

 


Vi flytter til lokaler som er mer enn dobbelt så store som de vi har i dag. Dette gir oss muligheten til å utvide tilbudet vårt og i tillegg bygge et gym med en styrke/cardio avdeling. Åpningstidene blir utvidet. Vi får større garderober og dusjer, badstue, bedre ventilasjon og lokaler som gjør oss til Norges mest sentrale gym & kampsportsenter.
Vi holder i dag til på Carl Berners Plass (Trondheimsveien 135), og vi skal flytte til Teaterkvartalet (Mandalls Gate 16). Våre nye lokaler vil ha gåavstand fra Bussterminalen, Oslo S/Jernbanetorget, Bjørvika osv.
Hvis du melder deg inn nå betaler du kun innmeldingsavgiften på 299 frem til 1. mars. Du trener altså gratis i våre lokaler på Carl Berners Plass frem til vi flytter.

I tillegg til dette vil det snart komme en prisøkning på medlemskap. Hvis du melder deg inn nå vil du få “gammel pris” og beholde denne prisen når vi flytter til nye lokaler.

Dette tilbudet varer kun i en begrenset periode. Så snart våre nye systemer er oppe og går (ca 2-4 uker) vil det komme en prisøkning på medlemskap. Hvis du ikke har meldt deg inne før dette vil du ikke lenger kunne benytte deg av dette tilbudet. Alle som har meldt seg inn før dette vil beholde sin gamle pris.
Vår nåværende timeplan finner du HER. Vi kommer til å utvide tilbudet fra og med 1. mars. I tillegg vil det komme en helt ny gym/cardio avdeling i våre nye lokaler. Mer info om ny timeplan og kommende tilbud finner du på www.gripgym.no

Det vil også komme en løsning med nøkkelkort/mobilapp som gjør at man kan drive med egentrening/styrke/cardio store deler av dagen.

Ja. Det er 6 mnd bindingstid på alle våre medlemskap. Bindingstiden begynner fra 1. mars.
Innmelding kan gjøres ved å trykke på linken nederst på denne siden.
Etter at du har meldt deg inn vil du kunne komme på trening samme dag. Du vil etter noen dager motta en faktura på epost med innmeldingsavgift på 299. Etter å ha betalt denne i nettbanken må du opprette avtalegiro. Neste automatiske trekk vil da komme 1. mars.
Det vil da komme faktura i posten hver måned med ekstra fakturagebyr på 50 kr, frem til du oppretter avtalegiro.
Ja! Kontakt oss gjerne. Trykk HER for kontaktinfo.
Gå videre til innmelding!