[vc_column_text css=".vc_custom_1483902660170{border-left-width: 1px !important;padding-top: 15px !important;padding-right: 15px !important;padding-bottom: 15px !important;padding-left: 15px !important;border-left-color: #dd9933 !important;border-left-style: solid !important;}"]

Trener for boksepartiet.

Tor-Inge Gloppen er vår hovedinstruktør for boksepartiet. Han er veldig teknisk og har en meget god og pedagogisk måte å dele sin kunnskap på.

Tor-Inge begynte å bokse i Bergen Altlet Klubb i 2000 under Richard Kiwanuka og Hjalmar Styve. Bokset bronse-, sølv- og gullmerkekamp. Bokset også noen treningskamper og noen amatørkamper.

Han begynte å jobbe som boksetrener i klubben i 2005 og hadde hovedansvar for nybegynnere til 2009, og sekunderte ved nasjonale mesterskap. I dette tidsrommet tok han trener-1 og trener-2 utdanning med spesialisering i boksing ved Norges Kampsportforbund.

Han tok også dommerkurs og har dømt rundt 400 amatørboksekamper.

Han flyttet så til Oslo og tok en mastergrad i Idrettsvitenskap ved Norges Idrettshøgskole.

I Oslo har han trent, og konkurrert i brasiliansk jiu-jitsu, submission wrestling, thaiboksing og det siste året, MMA.

Hvis du ønsker å lære deg å bokse eller hvis du rett og slett ønsker å komme i bedre form anbefaler vi på det sterkeste at du prøver en av boksetimene til Tor-Inge![/vc_column_text]